Tape

Alutape, markeringstape og vejtape - kært barn har mange navne. Og lige præcis med denne form for tape, er der helt bestemt tale om et væsentligt produkt. Midlertidig markeringstape med refleksion er nemlig med til at navigere bilister sikkert rundt i trafikken om natten eller i våde forhold, da det giver en markant forbedring af synligheden. Det øger sikkerheden på motorvejen, landvejen eller parkeringspladsen.

6 vare(r)
Alutape 12 cm Gul
Inkl. moms 1.737,50 DKK
Alutape 12 cm Hvid
Inkl. moms 1.862,50 DKK
Alutape 15 cm Gul
Inkl. moms 1.862,50 DKK
Alutape 15 cm Sort
Inkl. moms 3.281,25 DKK
Alutape 25 cm Hvid
Inkl. moms 3.622,50 DKK
Alutape 25 cm Gul
Inkl. moms 3.737,50 DKK
6 vare(r)

Øg synligheden og sikkerheden med alutape

Midlertidig markeringstape sikrer, at bilister er i stand til at navigere sikkert rundt om vejarbejdet på motorvejen eller i byområdet. Vores udvalg af alutape kommer med en fremragende refleksionsevne, som lyser tydeligt op i mørke, ved tåge og regnvejr. Det giver en markant forbedring af synligheden, så trafikanterne sikkert kan komme frem.

Vores udvalg af markeringstape har desuden en god belastningsevne, som betyder, at det tåler meget belastning og er slidstærke i al slags vejr. Reducér risikoen for ulykker i mørke og våde forhold, og benyt kvalitetsrigt vejtape, der navigerer trafikanterne sikkert rundt.

Find et stort udvalg af slidstærk markeringstape

I modsætning til mange andre markeringsmaterialer har Ramuddens markeringstape fordelen ved, at de kan anvendes hurtigt. Det midlertidige alutape kan fjernes nemt og hurtigt uden at skade vejen. Det betyder, at markeringstapen er for dig, der vil undgå at fræse i den eksisterende belægning.

Vore store udvalg af markeringstape kommer i flere forskellige modeller. Du finder nemlig både hvide, gule og sorte ruller med forskellige bredder og længder. Uanset hvilken model, der matcher dine behov og ønsker, kan du være sikker på, at de lever op til alle krav om kvalitet, synlighed og belastningsevne.

Hos Ramudden A/S går vi nemlig op i god kvalitet. Det gør vi fordi, at vores nøgleord er omtanke. Når vi har med mennesker og trafik at gøre, er det derfor vigtigt at kunne stå inde for ethvert produkts kvalitet og funktionalitet. Du kan derfor trygt handle vejtape eller andre former for striber som Decomark, Premark og primer hos os.  

Ramudden A/S står klar med grundig vejledning

Hos Ramudden A/S gør vi os altid umage for at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores markeringstape, eller har du brug for rådgivning til at finde de helt rigtige striber? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Vi deler gerne ud af et par gode råd eller giver en grundig vejledning til dig. Hos os er intet spørgsmål for stort, for småt eller for komplekst, og vi er altid med dig under hele købsprocessen. Vi glæder os til at høre fra dig!