Sikkerhed
  Ansvar
  Løsninger
tilsynTilsyn

Tilsyn & vedligehold

Fra det første tilsyn til det sidste udfører vi alt indenfor vedligehold i forbindelse med det daglige tilsyn af dit vejarbejde – og det er uanset, om det er os, en entreprenør eller kommunen, som står bag projektet. Ved vores daglige tilsyn tilbyder vi bl.a. vedligeholdelse, batteriskift, rensning af lamper og lyssignaler samt rengøring af din afspærring og afmærkning, som det er påkrævet af vejreglerne. Ved et vejarbejde har man pligt iht. loven at udføre tilsyn af sin afmærkning, som skal kontrolleres 2 gange på hverdage og 1 gang i weekenden per døgn ved arbejdets begyndelse og ophør. 

Med Ramudden med på holdet og som din faste partner behøver dette ikke længere at være en bekymring eller opgave, som dine medarbejdere skal stå for. Fælles for alle vores tilsyn er, at de registreres af vores personale på byggepladserne, hvorefter det uploades og gemmes på vores servere, så de kan hentes af alle involverede partere når som helst. Når det kommer til tilsyn og vedligeholdelse, har vi nogle af markedets bedste priser i branchen. 

Vi benytter livedokumentation ved vores tilsyn af dit vejarbejde

I vores setup har vi faste folk til at udføre vores tilsyn ved de vejarbejdeprojekter, vi er inde over. Vi registrer altid vores tilsyn med digital foto- og GSP-dokumentation og benytter apps, hvor alle fejl, mangler og de efterfølgende rettelser bliver gemt. Vi tilbyder også videodokumentation, hvis det er at foretrække. Her kører vi på vejene med et dash-cam i bilen, som optager hele ruten, så man kan se eller gense, hvorvidt der er noget, som skal fikses. 

Denne proces kører over elektroniske systemer, hvor du som kunde har adgang til den lovpligtige kontrol. Dette sikrer effektive, korte informationsstier og garanterer en hurtig responstid. Her har du mulighed for at se det hele live i form af billeder og med løbende bemærkninger. Alle kunder kan modtage vores tilsynsrapport dagligt, ugentligt eller månedligt, eller du kan få direkte adgang til vores server, så du har mulighed for at give rapporten videre til dem, som efterspørger den, hvad end det er vejmyndighederne eller politiet. Alle vores systemer er selvfølgelig underlagt de højeste databeskyttelsesregler.

 Vi hjælper med alt som: 

  • det lovpligtige tilsyn af afmærkninger både på hverdage og i weekender
  • digital foto- og GPS-dokumentation af fejl og mangler 
  • batteriskift 
  • rensning af lamper og lyssignaler
  • rengøring af afspærring og afmærkning.

 

Hos Ramudden gør vi arbejdsområderne sikre for dig

For mange kan det virke som en omkostning at skulle sørge for dagligt tilsyn og vedligehold af deres arbejdsområder. Dog er det en vigtig opgave at foretage sig. Foruden at det er lovpligtigt, så er det med tilsyn og vedligehold af ens vejarbejde, at du sikrer dig, at alt afmærkning og afspærring er i orden til hver en tid. På den måde undgår du ulykker og fejl for alle, som befinder sig i det pågældende område. 

Skal vi stå for tilsyn og vedligehold af dit vejarbejde, eller ønsker du vejledning på området? Uanset hvad det er, så står vi gerne til rådighed med rådgivning og mangeårig know-how på området. Vi kan kontaktes på tlf. 70 44 43 94 eller vores mail mail@ramudden.dk. Ønsker du at komme i kontakt med os udenfor vores normale åbningstid, så har vi også en vagttelefon til rådighed, hvis en nødsituation skulle opstå. Du skal blot ringe op og følge den pågældende anvisning. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse.

Har du spørgsmål til produktet?