TMA MASH 2016

Hos Ramudden A/S forhandler vi en bred vifte af sikkerhedsløsninger, der danner trygge rammer i trafikken, på arbejdspladsen og i bymiljøer. Her på siden finder du vores udvalg af TMA MASH 2016, som er testet og godkendt, så de lever op til alle krav om kvalitet, holdbarhed og sikkerhed. Tag et kig på nedenstående sortiment, og find din næste TMA MASH 2016.

1 vare(r)
 BLADE TMA MASH 2016
1 vare(r)

Optimér vejsikkerheden med TMA MASH 2016

TMA står for Truck Mounted Attenuator, og den sørger for den optimale sikkerhed på arbejdsområdet og vejene omkring. TMA’en fungerer som en lastvognsmonteret stødpude, der skaber opmærksomhed på byggepladsen med sine skilte og lys.

Særligt ved vejarbejde omkring motorveje er en TMA uvurderlig, og kan være med til at redde menneskeliv, hvis en uopmærksom bilist skulle påkøre den. Med en TMA MASH 2016 kan du være sikker på at opnå den optimale sikkerhed for dem, der arbejder på vejen, samt bilister og andre trafikanter, der passerer vejarbejdet.

Hos Ramudden A/S mener vi nemlig, at alle mennesker har ret til et trygt og sikkert miljø – både dig på vej- og anlægspladsen, såvel som dem, der passerer med barnevogne, cykler og biler. Præcis den tankegang ligger til grund for, hvordan vi arbejder og udformer vores løsninger.

Testet og godkendt TMA MASH 2016

Vores TMA MASH 2016 er testede og godkendte, så de stemmer overens med alle krav til sikkerhed og holdbarhed. Vores udvalg byder blandt andet på BLADE TMA MASH 2016, som har en komplet hydraulisk enhed, hvor elektroniker monteret i en lukket kasse, ligesom den har to hydrauliske cylindere til at hæve og sænke crashpuden.

Aluminiumsstødpuden kan desuden males i alle ønskede RAL-farver, ligesom de altid leveresmed testcertificeringer og CE-mærkning. De kan betjenes fra lastbil med fjernbetjening i kabinen.

Tag gerne et kig på vores andre skiltevogne eller TMA’er såsom TMA NCHRP 350. Vi garanterer, at de er med til at optimere trafikken og sikkerheden, hvor al entreprenørmateriel kvalitetssikres og gennemtestes.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Hos Ramudden A/S vægter vi sikkerhed, holdbarhed og kvalitet højt, når vi udvælger vores sortiment til vores webshop. Desuden mener vi, at dialog og samarbejde er nøgleord, når du shopper entreprenørmateriel eller andre sikkerhedsløsninger hos os. Det betyder, at vi altid er klar til at hjælpe dig med faglig og personlig rådgivning – både før, under og efter, du har foretaget dit køb.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, eller hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning til dine behov og ønsker. For os er intet spørgsmål for stort, for småt eller for komplekst. Vi ser frem til at høre fra dig!