TMA NCHRP 350

TMA NCHRP 350 er den ideelle sikkerhedsløsning til vejarbejdet, hvor den beskytter enhver trafikant med sin dobbelt sikkerhedsblokerende enhed, stødpude og skilt. Det kan være med til at redde menneskeliv på og omkring byggepladsen. Gå på opdagelse i vores udvalg af TMA NCHRP 350, og optimer sikkerheden på din byggeplads.

2 vare(r)
TMA-US (Truck Mounted Attenuator)
TMA
Ring for pris
2 vare(r)

Skab en tryg arbejdsplads for enhver

Hvad enten du er vejarbejder, entreprenør eller forbipasserende bilist, er det vigtigt at have sikkerhed på og omkring vejarbejdet. En TMA er en stødpude til lastbilen, som både skaber opmærksomhed på byggepladsen, men er samtidig helt sikker, hvis en uopmærksom bilist skulle påkøre den.

TMA står for Truck Mounted Attentuator, og den kan bruges til alt lige fra permanente arbejdsområder til periodisk arbejde. Med en TMA NCHRP 350 sikrer du en effektiv beskyttelse for enhver person og trafikant, der færdes på arbejdspladsen. Med andre ord skaber en TMA et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Til en sikker arbejds- og byggeplads kan du med fordel også tage et kig på vores udvalg af skiltevogne og vores andre TMA’er såsom TMA MASH 2016.

Testet og godkendt i henhold til NCHRP 350

Hos Ramudden A/S bestræber vi os efter at skabe et udvalg af sikkerhedsløsninger, der lever op til vores høje krav til sikkerhed, holdbar og kvalitet. Vi mener nemlig, at enhver har ret til et trygt og sikkert miljø – hvad enten den er den kørende, cyklende eller arbejderen.

Vi gennemtester altid vores sikkerhedsløsninger, så de stemmer overens med de høje krav til sikkerhed og holdbarhed. TMA NCHRP 350 er testet og godkendt i henhold til NCHRP 350, ligesom de har bestået testene TL-3-52 og TL-3-53.

TMA NCHRP 350 er blandt andet udstyret med en stødpude i 100% aluminium, en dobbelt sikkerhedsblokerende enhed og et hydraulisk hæve-/sænkesystem.

Lad os optimere trafiksikkerheden sammen

Hos Ramudden A/S mener vi, at dialog og god service er vejen frem. Derfor tilbyder vi altid en grundig og personlig vejledning, når du skal finde løsninger til arbejdssikkerheden ved enten vejarbejde, byggepladser, anlægspladser eller noget helt fjerde. Det gælder uanset om du skal reparere, vedligeholde eller bygge nyt.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for en grundig vejledning. Med flere års erfaring i branchen er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise, så du kan få den bedste løsning til netop din arbejdsplads.

Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. For os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst. Vi ser frem til at høre fra dig!