Trafikværn

Vores trafikværn hos Ramudden er med til at skabe sikkerhed, og vi har mange års erfaring i at producere dem. Hos os finder du mange typer af solide trafikværn, som alt efter formål, kan være med til at opfylde dine behov og ønsker for trafiksikkerhed.

Trafikværnen som sikkerhedsløsning

Trafikværnen er en yderst brugbar sikkerhedsløsning, der i sidste ende kan være med til at redde liv. Trafikanter og arbejdsområder kan have meget gavn af trafikværn, da de kan skabe en ekstra tryghed – særligt hvor det kan gå ekstra galt, for eksempel på motorvejene eller ved vejarbejde.

Ved at købe trafikværn hos os, sikrer du det nyeste på markedet, da vi udvider vores sortiment jævnligt. Vi er blandt Europas største producenter af trafikværn, og har mange års erfaring i udvikling og produktion af disse. Vi tester vores udstyr, inden det kommer på markedet, og sikkerheden er her vores førsteprioritet. Vores trafikværne har styrkeniveauet T3, hvilket betyder, at de har en vis styrkeklasse og kan holde til påkørsler.

Alt afhængig af, hvad du står og skal bruge trafikværn til, kan du overveje elementer såsom trafiksikkerhedens nuværende niveau, type og varighed af vejarbejdet, hastigheder på strækningen og score i forskellige tests.

Har du brug for trafikværn eller andre sikkerheds- og trafikløsninger?

Foruden vores udvalg af trafikværne, står vi hos Ramudden også klar med andre sikkerhedsløsninger til dig, uanset dine behov. Bliv blandt andet klar til det næste vejarbejde eller vejprojekt med vejmarkeringer og -striber, eller tilføj flere lyssignaler i området. Se også vores gennemtestede udvalg af advarsels- og udrykningslys, der sikrer, at du kan blive set i trafikerede områder.

Hvis du ønsker at øge trafiksikkerheden nær dig, vil vi med glæde hjælpe dig. Uanset om du har brug for trafikværn eller andre sikkerhedsløsninger, står vi altid klar med gode råd og vejledning. Du skal derfor være velkommen til at kontakte os på telefon 70 44 43 91 eller mail mail@ramudden.dk, hvis du har spørgsmål.