Sikkerhed
  Ansvar
  Løsninger
trafikTrafikværn
ProTec-serien
protecfamily
protec_161-ny
protec160
protec121
protec120
protec100
protec80
protec51
protec50
proteccity
 

Trafikværn

Med vores mobile trafikværn ProTec er alle altid på den sikre side – både trafikanter og vejarbejdere. Ramudden er en af Europas største producenter af trafikværn, som vi har udviklet og produceret i årtier. Vores trafikværn er produceret i en kombination af stål og beton, som gør vores værn ekstrem stærke i modsætning til almindelige beton- og stålværn. Vi har på den måde taget fordelene fra begge systemer, hvor du har fri mulighed for at kombinere alle produkterne i ProTec-serien med hinanden.  

Vi udvider jævnligt vores sortiment, så du altid er garanteret det nyeste på markedet, som kan hjælpe med sikkerheden i trafikken, hvad end du ønsker at købe eller leje. Vi har den rigtige løsning til enhver anvendelse – alt fra små vejarbejder i byen til kilometerlange motorvejsstrækninger, samt fra den akutte og korte vejsikring til de længerevarende projekter. Med et af de største lagre af trafikværn i Europa i både Danmark, Tyskland og Belgien er du garanteret hurtig leveringstid til dine opgaver. 

Køb eller lej højkvalitets trafikværn af stål og beton her

Kombinationen af beton og stål i vores trafikværnsserie, ProTec, giver en lang levetid sammenlignet med traditionelle betonværn, der ofte lider af problemer som skader og afskalninger, hvilket gør, at de skal kasseres. Derfor har vi en jernkonstruktion omkring betonet, hvor stålet giver værnet en anden styrke, der ikke går så let i stykker. Fx har 2 betonklodser det med at få skader, hvis de støder ind mod hinanden, og hvis der så meget som bare knækker et hjørne af, skal værnet kasseres. Det er derfor en god investering at vælge denne form for trafikværn. 

Denne særlige konstruktion har medført, at vi hos Ramudden har nogle af de stærkeste – men også letteste – trafikværn på markedet. Med vores trafikværn får du også smalle (mellem 10-18 centimeter i bredden) og lette systemer, hvilket er en stor fordel ved transport. Her kan vi med vores letteste system, ProTec 51, levere op til 750 meter værn via blot én lastbil, hvilket er en stor fordel i et arbejdsområde med begrænset plads og mange mennesker. 

Normalt når man investerer i tunge trafikværn-systemer, kan man kun have 30 meter i en lastbil, og hvis du skal have leveret 1000 meter med kun 30 meters trafikværn per lastbil, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Denne forskel var hele idéen bag vores trafikværn. Vi ønsker at lave systemer, der er stærke og hverken fylder eller vejer meget, for på den måde kan vi levere større enheder uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. 

Alt vores trafikværn til by og motorvej er testet og godkendt

I vores ProTec-serie kan vi dække hele spektret fra by til motorvej. Vi har nemlig mindre systemer, der kan benyttes inde i byerne samt systemer, der kan klare de skarpeste krav, når det kommer til motorveje. Alle trafikværnene i ProTec-serien testes på daglig basis i hverdagene, hvor værnene er udsat for barske forhold, så du er garanteret et sikkert produkt i din arbejdsgang. I Danmark godkendes trafikværn i henhold til testklassen EN1317. Trafikværnene, som er af styrkeniveauet T1, T3 og H1, sikres efterfølgende, så de fx kan holde til påkørsel ved at måle skadeniveauet og udbøjning.

Hos Ramudden ønsker vi at være de førende producenter på markedet, når det kommer til trafikværn, og derfor kigger vi også på vores konkurrenters produkter for at kunne blive bedre. Modsat mange af vores konkurrenter har vi valgt at designe vores trafikværn med reflekser i neddybninger i profilen, så de kan ses under mørke forhold. Dette, mener vi, er med til at gøre vores trafikværn til nogle af de bedste for alle – trafikanter såvel som vejarbejdere. 

Skab sikkerhed med Ramuddens trafikværn

Uanset hvordan dit projekt lyder, eller hvorvidt du ønsker at leje eller at købe, så er det vigtigt at købe et trafikværn, der opfylder de strengeste krav på området. Her kan vores trafikværnserie spille en stor rolle og skabe sikkerhed for dit arbejdsområde. Hos Ramudden vægter vi sikkerhed højt, og vi er derfor altid villige til at rådgive og vejlede dig til, at du vælger det rette værn til dine behov. Med det rette trafikværn kan du være på den sikre side. 

Du kan kontakte os på tlf. 70 44 43 90 eller via mail@ramudden.dk, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse. Vi har kunder i hele landet og hjælper dig gerne med at beskytte trafikanter og medarbejdere.

Har du spørgsmål til produktet?