ProTec 160

Til byggepladser og vejarbejde er det nødvendigt med en sikker afspærring. Et trafikværn er en ideel løsning til en solid afspærring, blandt andet ved vejarbejdet eller motorvejen. ProTec 160 er et yderst holdbart trafikværn. Tag et kig på nedenstående sortiment, og skab tryghed på arbejdspladsen for alle.

2 vare(r)
ProTec 160
Ring for pris
ProTec 160/120 overgang
2 vare(r)

Holdbare trafikværn til vejarbejde og motorvej

I ProTec-serien findes der et væld af holdbare trafikværn, der kan optimere sikkerheden for enhver trafikant. Blandt andet finder du trafikværn, der er egnede til mindre trafikerede veje, ligesom du finder ProTec 160, som er mere hårdføre og derfor velegnede til motorveje.

Med ProTec 160 får du altså et solidt trafikværn, der er testet i styrkeklasserne T1, T3 og H1. De er med til både at øge sikkerheden dér, hvor det kan gå ekstra galt. Det kan blandt andet være ved vejarbejde eller motorveje.

Vi er leveringsdygtige i flere trafikværn fra ProTec-serien. Tag blandt andet et kig på ProTec 51, ProTec 100 og ProTec 121. Hver især har de forskellige styrkeniveauer, hvorfor du finder trafikværn til byområder, landeveje, motortrafikveje og motorveje.

Sikkerhed er vores førsteprioritet

Hos Ramudden A/S er sikkerhed en førsteprioritet – selvfølgelig. Vi leverer nemlig sikkerhedsløsninger til vejarbejde, byggepladser og meget mere, og sikkerhed i trafikken er alfa og omega for os. Derfor tester vi naturligvis vores produkter, så de lever op til vores høje krav til sikkerhed, holdbarhed og kvalitet. ProTec 160 er slidstærke og kan holde til påkørsler med høj hastighed.

Når du skal vælge trafikværn, skal du overveje trafiksikkerheden nuværende niveau, type og varighed af arbejdet såvel som hastigheden på strækningen. Vi skræddersyet altid løsninger, som passer til netop dine behov – store som små. Vi ser os selv som værende din partner i sikkerhed på vejen og arbejdspladsen.

Har du brug for grundig vejledning?

Vi hjælper dig naturligvis, hvis du har brug for en grundig vejledning til at finde de helt rigtige trafikværn. Vi mener nemlig, at dialog og god rådgivning er vejen frem. På den måde har du nemlig de bedste forudsætninger, for finde den bedste sikkerhedsløsning til dit kommende projekt.

Ønsker du at optimere trafiksikkerheden, vil vi med glæde hjælpe dig. Vi er med dig under hele processen – både før, under og efter du har foretaget dit køb. Vi er tilgængelige med gode råd, faglig ekspertise og grundig vejledning, når du har brug for det.

Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig!