ProTec 50

Hos Ramudden Vejsikring finder du en masse forskellige produkter, som er med til at skabe trafiksikkerhed. Vi går meget op i at skabe tryghed i trafikken, og vi forhandler derfor en masse produkter som kan bidrage til dette.

Et af disse produkter er blandt andet ProTec 50, som er et trafikværn. Hvad det gør, og hvad man bruger det til, kan du blive meget klogere på i det følgende.

7 vare(r)
ProTec 50
Ring for pris
ProTec 50 dyk
Ring for pris
Protec overgang 50 <--> 120
Protec 50 <--> 100
ProTec 50 Kipelement
ProTec 50 Dilatationselement
ProTec 50 Dør
Ring for pris
7 vare(r)

Hvad er ProTec 50?

Det hænder ofte i trafikken, at det er nødvendigt at kunne navigere trafikanter sikkert rundt i trafikken. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med vejarbejde. Her skal man bruge et trafikværn, og det er netop hvad ProTec 50 er.

Det smarte ved ProTec 50 er, at det er mobilt, hvilket gør, at du let kan flytte det. Det er lavet af stål og beton, som gør trafikværnet stærkt, så det kan holde til en masse.

Hos os kan du både leje og købe ProTec 50, så det er bare med at tage et kig på vores sortiment, hvor du sikkert finder det, som du skal bruge.

Sikker arbejdszone

Et trafikværn er specielt lavet til at skabe en sikker arbejdszone for dem, som arbejder med vejarbejde. Det kan for eksempel være nyttigt at sætte dem op, hvis der skal laves reparationer eller vedligeholdelse ved vejen.

Man bruger en blanding af ProTec 50 og skilte til at signalere, at her er vejarbejde, og at trafikanterne skal køre udenom. På den måde bidrager et trafikværn både til trafiksikkerhed og til sikkerhed blandt de ansatte, som arbejder ved vejen.

Mange fordele ved ProTec 50

Der er mange fordele ved at benytte ProTec 50, når man arbejder ved vejene. En af fordele er helt sikkert, at det er fremstillet af et meget holdbart materiale, som kan klare at blive kørt ind i. Det smarte er tilmed også, at barrieren kan justeres i længden og tilpasses forskellige vejområder og arbejdssituationer.

Derudover kan ProTec også udstyres med advarselslys, som gør det meget synligt og let for trafikanterne at se. Dette er især en god ting, hvis der er kraftig regn eller det er mørkt. Det fortæller noget om, at bilisterne skal være særligt opmærksomme i det område, og det mindsker derfor uheld.

Man kommer heller ikke udenom, at ProTec er let at sætte op, fordi det er mobilt. Du kan vælge mellem mange forskellige trafikværn, som for eksempel ProTec 50 City, ProTec 80 eller ProTec 120. Du kan gå på jagt på vores hjemmeside og se, hvad du skal bruge.

Kontakt os

Hos Ramudden vil vi gerne give dig den bedst mulige service. Derfor kan du ringe til os, og så kan vi sammen tage en snak om, hvad der vil være den bedste løsning for dig og dit firma. Du kan også udfylde en formular, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt. Ellers kan du også kontakte os på telefon +45 70 44 43 90 eller e-mail: mail@ramudden.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!