ProTec 50

Er du på udkig efter kvalitetsrige trafikværn, som kan afspærre og navigere trafikanterne sikkert rundt i trafikken? Så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du nemlig de mobile ProTec 50-trafikværn, som er lavet af stål og beton, hvilket gør dem yderst stærke og hårdføre. Hos Ramudden A/S kan du både leje og købe dit trafikværn. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment!
7 vare(r)
ProTec 50
Ring for pris
ProTec 50 dyk
Ring for pris
Protec overgang 50 <--> 120
Protec 50 <--> 100
ProTec 50 Kipelement
ProTec 50 Dilatationselement
ProTec 50 Dør
Ring for pris
7 vare(r)

Sikkerhed gennem trafikværn

Når der laves vejarbejde, er det vigtigt at navigere trafikanterne sikkert rundt. Trafikværn er en tryg og sikker løsning for trafikanter og vejarbejdere – uanset omfanget af vejarbejdet. Når det angår trafikerede veje såsom motorveje, er trafikværn alfa og omega for vejarbejdets sikkerhed.

Hos Ramudden har vi stort fokus på at lave sikkerhedsløsninger, der fungerer. Vores udvalg af ProTec 50 byder på produkter, der er kvalitetsrige, testede og godkendte trafikværn. Disse kan anvendes på trafikveje med permanent hastighed lavere end 60 km. Er du derfor på udkig efter mere hårdføre trafikværn, kan du tage et kig på ProTec 100 og ProTec 160.

Testede og godkendte trafikværn

Alle vores trafikværn til by og motorvej er gennemtestede og godkendte, så de lever op til ethvert krav om den rette sikkerhed. De bliver udsat for barske forhold, så du er garanteret et sikkert produkt på din arbejdsplads.

Trafikværnene er godkendt i henhold til testklassen EN1317, samt til styrkeniveauerne T1, T3 og H1. ProTec 50 og ProTec 50 City er i styrkeniveauet T1, og de egner sig derfor bedst til afspærring ved bykørsel og mindre trafikerede veje.

Kombinationen mellem beton og stål giver en god holdbarhed samtidig med, at trafikværnene er lette og nemme at flytte rundt. Opnå den største tryghed på arbejdspladsen med trafikværn fra vores ProTec-serie. 

Lej eller køb trafikværn hos Ramudden A/S

Hos Ramudden A/S kan du enten leje eller købe trafikværn til din kommende opgave – lige fra by til motorvej. Vi ved, at det kan være svært at finde de helt rigtige trafikværn alt afhængig af, hvad de skal bruges til. Før du vælger trafikværnene, skal du overveje trafiksikkerhedens nuværende niveau, type og varighed af vejarbejdet, hastigheder på strækninger og score i tests.

Vi hjælper dig naturligvis med at finde den bedste løsning til dine ønsker og behov. Kontakt os endelig, hvis du har brug for grundig og personlig vejledning. Hos os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst, og vi rådgiver dig uanset omfanget af din opgave. Vi ser frem til at hjælpe dig med at øge trafiksikkerheden!