ProTec 50 City

Hver dag færdes utroligt mange mennesker i trafikken – unge som gamle. Derfor er trafiksikkerhed også uhyre vigtig. Hos Ramudden Vejsikring går vi meget op at skabe trafiksikkerhed, som hjælper alle trafikanter.
Vi sælger blandt andet ProTec 50, som er et mobilt trafikværn, man kan rykke efter behov. Hvad det helt præcist går ud på, kan blive meget klogere på her.

2 vare(r)
ProTec 50 City
Ring for pris
ProTec 50 City Drejeelement
2 vare(r)

ProTec 50 City beskytter dig

Det smarte ved ProTec 50 er, at det beskytter folk, der færdes i trafikken på mange forskellige måder. Dets opgave er at forebygge at fodgængere, cykler eller biler kører ind i de områder, hvor vejarbejdere arbejder.

Skulle det ske, kan det nemlig have fatale konsekvenser – både for dem, som kører bilen, men især også for vejarbejderne. De arbejder nemlig ved meget udsatte steder, og de kan i værste tilfælde ende med at dø.

Derfor skal man også have respekt for steder, hvor ProTec 50 er sat op, da der formentlig er tale om vejarbejde, hvor mennesker arbejder tæt op ad trafikken.

Hav respekt for trafikken

Det kan være farligt at færdes i trafikken, og hvert år dør mange mennesker som følge af deres færden i trafikken. Men det kommer også meget an på, hvor meget respekt man har for trafikken.

Hvis man er opmærksom på biler, vejarbejde, cykler og andet, der kunne være i vejen, er det ikke nær så farligt. Hos Ramudden Vejsikring gør vi, hvad vi kan for at beskytte trafikanterne, men i sidste ende kommer det også an på, hvordan man selv vælger at færdes.

Mange andre produkter

Hos Ramudden Vejsikring har vi en masse andre produkter, som kan være med til både at skabe trafiksikkerhed, men også bare sikkerhed på arbejdspladser generelt.

Når det kommer til vores ProTec mobile trafikværn, er der mange forskellige at vælge i mellem, hvis du ikke ønsker at købe ProTec 50 City. Se blandt andet vores Protec 51, Protec 100 eller Protec 160, som alle er gode til at lave den afspærring, som du måtte stå og mangle.

Er der andet, du ønsker at købe, er du mere end velkommen til at kontakte os. På vores hjemmeside kan du også udfylde en formular, og så ringer vi dig op.

Sikkerhed skal ikke være dyrt

Hos Ramudden Vejsikring går vi som sagt meget op i trafiksikkerhed. Vi mener ikke, at det skal være dyrt eller besværligt at opretholde eller skabe god sikkerhed. Derfor har vi også fornuftige priser på alle vores produkter.

Hos os skaber vi helhedsløsninger for arbejdspladssikkerheden til byggepladser, anlægspladser, vejarbejde og meget mere. Vi gør tingene på vores egen måde, men selvfølgelig altid ordentligt. Vi ønsker både at hjælpe kommuner, myndigheder, anlægsfirmaer og meget andet med at opretholde sikkerheden.

Det er ikke sikkert, at det lige er ProTec 50 City, som du står og mangler. Derfor har vi heldigvis også ting som pullerter, vejskilte, trafikkegler og meget andet. Lige meget hvad kan du i hvert fald være sikker på ikke at gå forgæves hos os, hvis du leder efter produkter til at bedre trafiksikkerhed.