Udlejning af trafiksikkerhedsprodukter | Ramudden

Med vores omfattende program af trafiksikkerhedsprodukter har du mulighed for at leje alt dit nødvendige materiel fra den samme leverandør. Hos Ramudden tilbyder vi udlejning af færdselstavler, afspærringsmateriel, TMA og meget andet indenfor trafikregulerende produkter, som du bl.a. finder i vores webshop.

 

Download katalog

2 vare(r)
R6+Fodgænger lyssignals pakke
GP-Link 3 m med SoundGuard
2 vare(r)

Uanset om der er tale om et lille vejarbejde eller et stort projekt med store omkørselsskilte, trafikværn, lyssignaler eller hegn, så har vi produkterne, du skal bruge. Du har desuden mulighed for selv at vælge, hvorvidt vi skal levere materialet og sætte det op, eller om du selv ønsker at hente og opsætte det. Du er derfor ikke nødsaget til, at vi skal klare det for dig, hvis du ønsker at montere selv. 

Udlejning af trafikværn, afspærringsmateriel og lignende

Som allerede nævnt finder du et komplet program af trafiksikkerhedsprodukter, som du kan leje til dit bygge- eller afspærringsområde. Du finder alt lige fra TMA og afspærringsmateriel til trafikværn og skiltevogne samt mange andre produkter, som du kan se i vores webshop. Alt, hvad du finder i vores webshop, har du mulighed for at leje. 

Som kunde hos os bestemmer du selv grænsefladen for, hvordan udlejningsprocessen skal være. Foruden det at du selv kan hente og opsætte dit udlejningsmateriale, har du også mulighed for at købe de produkter, som du har lejet, efter endt periode. Alt, hvad vi tilbyder indenfor udlejning, er selvfølgelig blevet testet hundredvis af gange af vores teams i marken, så du er garanteret sikkerhedsløsninger, der fungerer. Du er derfor i sikre hænder, når du har os som samarbejdspartner. 

Hos Ramudden tilbyder vi udlejning af 

  • færdselstavler
  • afspærringsmateriel
  • TMA (Truck mounted attenuator)
  • skiltevogne
  • trafikværn
  • lyssignaler
  • perimetersikring. 

Se mere HER

Du kan altid føle dig sikker sammen med Ramudden 

Hos Ramudden vil vi gerne være kundernes fortrukne leverandør, og det gør vi ved at være de bedste på markedet. Du kan få alt hos os til dit vejarbejde: et komplet produktsortiment, opsætning af udstyr samt kyndig rådgivning i både montage og brug af vores materiel. Vi ønsker, at du skal få en god oplevelse hos os, så du kan skabe optimale sikkerhedsforanstaltninger for arbejdere og trafikanter. 

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi vil både hjælpe dig med valg af de rette produkter, montage og ikke mindst professionel rådgivning. På den måde kan vi gøre de danske veje sikre for alle. Du kan kontakte os på enten tlf. 70 44 43 94 eller vores mail mail@ramudden.dk. Ønsker du at komme i kontakt med os udenfor vores normale åbningstid, så har vi også en vagttelefon til rådighed, hvis en nødsituation skulle opstå. Du skal blot ringe og følge den pågældende anvisning. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.